dinsdag, maart 24

Zoon verft megapenis op dak ouders

Een 18-jarige jongen kon niet wachten om het net verbouwde huis van zijn ouders stiekem wat op te pimpen met een meapenis van bijna twintig meter lang.

De ouders van de Britse student Rory McInnes waren dolblij met de verbouwing van hun vrijstaande woning ter waarde van ruim een miljoen euro. Zo had de villa net een nieuw dak gekregen.
Zoon Rory, die net een documentaire had gezien over satellietfoto's op Google Earth, leek het echter wel een leuk plan het dak een beetje op te pimpen. Hij pakte een emmer verf, klom omhoog, en schilderde binnen een half uur een megapenis op het dak.
Maar liefst twaalf maanden lang was Rory de enige die stiekem genoot van de enorme grap. De schilderbeurt kwam pas aan het licht toen een helikopterpiloot laag over het huis vloog en samen met zijn collega gierend van de lach kiekjes nam van de pimpactie. Ze stuurden de foto's naar The Sun, die de vader van Rory confronteerde met de dakschildering. Die dacht dat het ging om een 1 aprilgrap. Maar toen hij eens een pittig gesprek had met zijn vier kinderen bleek al snel dat zoonlief Rory verantwoordelijk was voor de ’grap’.
Hij moet de boel zo snel mogelijk overschilderen, aldus vader Andy.

©Telegraaf.nl

2 reacties:

Op 3/24/2009 12:52 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

hahaha, wat een lul !!!!

 
Op 3/25/2009 2:51 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Een échte jongeherenhuis met dakkapiel !

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage