maandag, november 17

Afgelopen weekend

Vrijdag



Vrijdag heerlijk gegeten bij Lambermon's in Haarlem. We zaten 'gewoon' in de brasserie. Bleek toch wel een heel goed en erg mooi restaurant te zijn. Boven is een nog sjieker restuarant. Foto is van het voorafje: Fruits de Mer. Tevens hebben ze een droomkelder...

Zaterdag



Zaterdag naar De Dijk. Ik heb niet alles gezien... Weer erg gezellig met een hoop vrienden en vriendinnen. De Dijk was weer als vanouds. Vond wel het publiek iets milder. Oké, er stond wel een swingend groepje tegen het podium geplakt.

Zondag


Zondag om 09.00 uur fietsen in de duinen. Nou ja fietsen... Twee lekke banden van The Smile is toch iets teveel. Half fietsend en hardlopend weer naar huis. Toch een aardige training gehad gezien de spierpijn in mijn benen.

's Middags naar een tattoo conventie in de Grote Kerk van Alkmaar. Zelden zoveel gekleurde/vreemde mensen gezien. Ook nog een optreden van Johannes (The Shavers) mogen meemaken. We zijn voor de loting weggegaan, want het schilderij was wel heel erg lelijk wat je kon winnen. Voor D&I: er zijn geen afspraken gemaakt.

PS Wel lullig voor Do. Ging voor de eerste keer mee met zijn nieuwe en mooie mountainbike. Wel een goed shirt!

2 reacties:

Op 11/17/2008 3:35 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Lijkt me een gezellig week-end.

 
Op 11/18/2008 8:57 a.m. , Anonymous Anoniem zei...

En dat was het!

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage