maandag, april 14

Motel Mozaïque










Lekker naar Rotterdam! Oké, we kregen in de trein een sms dat The Gutter Twins hadden afgezegd*. Godverdomme. Misschien komt er evengoed wat leuks. Zaten dus naar een piepende man op blote voeten met een banjo en een zwaar depressieve dame met te hoge kousen en steunzoolschoenen met een zingende zaag te kijken/luisteren! Ton dacht ik bij mezelf, waar ging het mis... Wel nog een leuk punkbandje (The Black Lips) gezien. Deze band trad op in Rotown (waar ooit het legendarische Reef concert was). In deze tent staat gewoon doodleuk een pinautomaat! Erg handig. Afgesloten met een dub optreden (lees ruk).

PS 1
De sushi was overigens gewoon de lunch.

PS2
De pop lag zaterdag nacht naast me in bed.

*Greg lag in het ziekenhuis - oververmoeid.

4 reacties:

Op 4/14/2008 6:42 p.m. , Blogger Magnus zei...

Deze reactie is verwijderd door de auteur.

 
Op 4/14/2008 6:44 p.m. , Blogger Magnus zei...

Da's balen zeg. En de Mystery Jets kwamen ook al niet lees ik net ...

 
Op 4/15/2008 8:53 a.m. , Anonymous Anoniem zei...

De Europese tournee van THE GUTTER TWINS is een paar dagen onderbroken geweest, nadat zanger Greg Dulli op het podium van de Ancienne Belgique in Brussel instortte.


Het concert in Brussel werd na negen songs voortijdig beëindigd, omdat Dulli zich tijdens het optreden steeds beroerder voelde. De rest van de band – een samenwerkingsverband tussen Dulli en Mark Lanegan - probeerde het nog drie nummers zonder Dulli. In de tussentijd werd de voormalig zanger van Afghan Whigs razendsnel naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Daar werd koorts en uitdroging geconstateerd.

Na een nacht in het ziekenhuis te hebben doorgebracht, werd Dully opgedragen zich een paar dagen rustig te houden. Hierdoor moest het optreden op Motel Mozaïque worden geannuleerd. Gisteren werd in Kopenhagen de Europese tournee hervat.

Het management verontschuldigt zich voor de teleurstelling bij de mensen die zich op het optreden van The Gutter Twins hadden verheugd, maar belooft alles in het werk te zullen stellen om deze zomer naar de Benelux terug te keren.

 
Op 4/15/2008 10:46 a.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ik weet het...

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage