maandag, september 25

Hong Kong

Hallo,

Zo, een update. We zitten nu in het Hardrock cafe van Hong Kong. Al twee superdagen achter de rug. Gister om 11.00u aan het eerste biertje. Omdat we nog niet konden inchecken alvast de stad doorgelopen. Met de pont naar Hong Kong Island, waar we uiteraard, voor de tweede keer al, sushi hebben gegeten. (Op schiphol hadden we de eerste keer al te pakken.)
's Avonds nadat we een tukkie hebben gedaan op de 15e verdieping van ons hotel heerlijk gelouncht op het dakterras. We hadden er graag gaan bbq-en, maar dat lukte niet helemaal. Communiceren blijft lastig in China... Toen maar naar de overkant van het hotel gelopen. Daar bleek een superdeluxe mega top restaurant te zijn... Samenvatting:
Bier voor €1,30 (65oml, Lars, het was echt lekker, na 5x hetzelfde bericht per sms hopen we dat je nu echt overtuigd bent...), minikreeftjes in de knoflook met pepers voor ca. €0,90, en meer van dit lekkers. De accomodatie was nog beter. We zaten buiten op kleine plastic krukjes, naast een wegafzetting met een kom thee om onze handen in af te spoelen. Dit was al hilarisch, tot Frank moest plassen. Hij kwam al verheugd terug en Jeroen moest verplicht ook volgens hem... Hahaha, beiden kwamen met dezelfde foto's terug. Nog nooit zoiets gezien. Ik ga het niet uitleggen ook, de foto's volgen.

Vandaag naar The Peak geweest, waar je een geweldig uitzicht over Hong Kong hebt. Heerlijke noodlesoep gegeten en nu dus in het Hard Rock cafe.

We genieten met volle teugen.

dikke zoenen,
Calin, Flanz, Jeloen en Cindy.

3 reacties:

Op 9/25/2006 4:12 p.m. , Anonymous Anoniem zei...

Ik ben jaloers

 
Op 9/25/2006 4:47 p.m. , Blogger Magnus zei...

5 x hetzelfde smsje ? Dat moet een foutje zijn van de Chinese 'Olange' plovidel !

 
Op 10/09/2006 7:04 a.m. , Blogger kansloze zei...

inmiddels een keer of 12

 

Een reactie posten

Aanmelden bij Reacties posten [Atom]

<< Homepage